Over mij

Mijn naam is Pepie Smits, 26 jaar en ik kom uit Someren, dit is een dropje in Noord-Brabant. In 2015 is het idee ontstaan om mijn eigen blog te beginnen en sinds 6 oktober 2015 is dit een feit geworden! Ik ben er super blij mee en ik wil jullie graag mee nemen in de dingen die ik graag doe en de dingen die mij inspireren.

Ik heb een grote liefde voor dieren en door mijn werk kom ik elke dag in aanraking met bijzondere dieren. Mijn lievelingsdier is van kleins af aan een geit. Geitjes zijn eigenwijs, net als ik, want ik doe de dingen waar ik zelf zin in heb. Gewoon zijn wie je wilt zijn en niks aantrekken van wat andere zeggen. In mijn leven hoop ik zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren, te zien en te ervaren. Via mijn blog wil ik jullie meenemen in deze ontdekkingstocht.

Waarom ik ben gaan bloggen
Vanaf 6 oktober 2015 staat mijn blog dan eindelijk online. Er zijn eigenlijk een aantal redenen dat ik hiermee begonnen ben. Graag wil ik mijn lezers vertellen waarom ik hiermee ben begonnen en probeer ik andere te inspireren om ook een blog te beginnen. Het is namelijk niet alleen leuk voor jezelf maar ook leuk voor andere.

Website van mijn werk werk
Voor mijn werk ben ik veel tijd kwijt met het onderhouden en het maken van nieuwe pagina’s van de website. Die website is gebouwd door een professionele website bouwer en hij heeft mij geleerd hoe ik helemaal zelf de website kan onderhouden. Van hem heb ik een kleine cursus gehad hoe je kan werken met WordPress. Ik vond dit zo leuk en interessant dat ik gelijk aan de slag ging met de kennis die ik van hem had verkregen. Omdat dit alleen voor mijn werk was maar ik eigenlijk buiten mij werk ook bezig wou zijn met de website, begon het te kriebelen om een eigen website te gaan maken.

Website van mijn werk: www.kleincostarica.nl

Online dagboek
Wat is er nou leuker dan een dagboek bijhouden? Dat je kan terug lezen wat je hebt meegemaakt en schrijven over de dingen die je leuk vindt. Vroeger had ik een klein dagboekje waar ik af en toe iets in schreef en mijn kast ligt vol met fotoboeken van herinneringen van de afgelopen jaren. Deze herinneringen bekijk ik nog regelmatig en waarom deze niet online zetten zodat iedereen daarvan kan genieten?

Nederlandse taal
Ik heb altijd problemen gehad met de Nederlandse schrijftaal. Op school waren mijn resultaten onder het gemiddelde en in de Nederlandse bijlesklas zat ik altijd. Vroeger vond ik dat verschrikkelijk maar nu weet ik dat je niet overal goed in kan zijn, ik kan me beter concentreren op het verbeteren van mijn Nederlandse schrijftaal. Ook dit is een reden dat ik aan deze blog ben begonnen. Ik kan me mondeling heel goed verwoorden maar op papier word het toch wat moeilijker. Mochten jullie spelfouten zien dan weten jullie waar het aan kan liggen, maar ik doe mijn best om dit te verbeteren.

Leuk
De belangrijkste reden dat ik deze blog ben begonnen is omdat ik het leuk vind! Natuurlijk heb ik er eerst wel goed over nagedacht want als ik iets doe dan wil ik het wel goed doen. Mocht jij er zelf ook over nadenken, bedenk dan goed waarom je het wil en geef jezelf wat bedenktijd. Ik heb er een paar maanden over gedaan voordat ik de knoop echt doorhakte.

Ik wens jou veel lees-plezier op mijn blog!