Netherlands
Gratis standaardlevering van meer dan 120€ | Volgende dag geleverd
Home   Privacy verklaring
Wij nemen de privacy van de informatie over gebruikers en klanten van de site voor de klant ( "u") zeer serieus. Lees het volgende beleid om te begrijpen hoe we uw persoonlijke gegevens zullen behandelen wanneer u de site gebruiken.

Persoonlijk identificeerbare informatie

Wij zullen niet verzamelen en persoonlijk identificeerbare informatie (zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres), ook wel aangeduid als "persoonlijke informatie" over u, tenzij u deze vrijwillig aan ons verstrekt.

Wij verkopen geen of items bestellen via de site rechtstreeks verzenden aan iedereen die we weten dat onder de leeftijd van 18. Indien u jonger bent dan de leeftijd van 18, moet u de site te gebruiken alleen met de betrokkenheid van een ouder of voogd en moet geen persoonlijke informatie aan ons.

Wat wij kunnen doen met persoonlijk identificeerbare informatie

Als u ons van persoonlijk identificeerbare informatie, kunnen we het gebruiken om ons begrip van uw belangen en zorgen te verbeteren. Wij zullen deze informatie ook om uw bestelling te verwerken gebruiken.

Als je ons vertellen u graag meer informatie van ons per e-mail ontvangen, kunnen we uw gegevens gebruiken om zo nu en dan contact met u opnemen over wijzigingen op onze website, nieuwe producten, het terrein en service-updates en speciale aanbiedingen we denken dat je waardevol . Als je liever niet deze e-mail zou ontvangen, volg gewoon de unsubscribe instructies op de e-mail die u hebt ontvangen.

Als u zich aanmeldt voor een van onze prijsvragen, wedstrijden, of promoties, kunnen wij persoonlijke informatie met service biedt, leveranciers en andere derden te delen (bijvoorbeeld sweepstakes sponsors of leveringsdiensten) die ons helpen bij de exploitatie van de Site of het uitvoeren van de promotie.

Wij kunnen uw persoonlijk identificeerbare informatie over te dragen aan onze geassocieerde ondernemingen of andere bedrijven met wie we buiten de Verenigde Staten contract, met inbegrip van de Europese Economische Ruimte. Deze bedrijven kunnen zich bevinden in landen met minder strenge wetten voor de bescherming van de persoonlijke informatie dan de wetten van de Verenigde Staten. We zullen echter commercieel gezien redelijke zekerheid praktijken om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en veilig worden bewaard, en dat de passende technische en organisatorische maatregelen om onrechtmatige of toevallige vernietiging, toevallig verlies, ongeoorloofde verspreiding of toegang of andere vormen van onrechtmatige verwerking te voorkomen ten uitvoer worden gelegd.

Wij zullen persoonlijk identificeerbare informatie niet zonder uw toestemming indien vereist door de wet, of in goed vertrouwen geloven dat een dergelijke actie nodig is om te onderzoeken of te beschermen tegen verdachte criminele activiteiten aan onze klanten, bezoekers, medewerkers, of eigendom (met inbegrip van deze Site), of naar anderen.

Registratie-informatie

Onze site bevat gebieden waar je informatie kan indienen bij ons (zoals onze registratie-service), en we hebben ook functies (zoals koekjes en performance tracing-technologie) die automatisch verzamelt informatie van de bezoekers van onze site. Tijdens het registratieproces, moet u ons te voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord strikt vertrouwelijk.

Hoe beschermen wij uw persoonlijke informatie

Wij bewaren uw persoonlijke gegevens op een beveiligde server procedures en het gebruik bedoeld om de persoonlijke informatie die we verzamelen tegen ongeautoriseerde toegang, vernietiging, gebruik, wijziging of openbaarmaking. Hoewel we commercieel redelijke veiligheidsmaatregelen zal nemen (en vereisen onze externe leveranciers over te nemen) met betrekking tot uw persoonlijke gegevens worden verzameld en opgeslagen op de site, als gevolg van het open karakter van het internet, kunnen wij niet garanderen dat uw persoonlijke informatie die is opgeslagen in onze servers, of verzonden naar of van een gebruiker, vrij van ongeoorloofde toegang zal zijn, en we aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor diefstal of verlies van ongeautoriseerde toegang schade aan of onderschepping van elke datum of communicatie. Door het gebruik van de site, erkent u dat u begrijpt en gaat ermee akkoord om deze risico's te nemen.Netherlands Copyright © 2018 Clarks Schoenen All Rights Reserved.Powered by www.pepie.nl